Integritetspolicy & Sekretesshantering

Introduktion
Denna integritetspolicy ger dig en översikt över behandlingen av din data hos iGift.
Vi är fast beslutna att skydda integriteten för våra besökare på webbplatsen eller när du interagerar med oss ​​i någon form.

För vilka tjänster gäller denna integritetspolicy
Denna integritetspolicy gäller alla tjänster och produkter vi erbjuder våra kunder. Den är tillämplig när vi agerar som en data behandlare med avseende på vår webbplatsbesökares och serviceanvändares personuppgifter; med andra ord, där vi bestämmer syften och medel för behandlingen av den personliga informationen. Därför reglerar den vår datainsamling, bearbetning och användningsrutiner. Den beskriver också dina val angående användning, åtkomst och korrigering av din personliga information. Genom att använda vår webbplats, samtycker du till datapraxis som beskrivs i denna sekretesspolicy. Om du inte håller med den datapraxis som beskrivs i denna sekretesspolicy bör du inte använda vår webbplats.

Integritetspolicy
iGift behandlar personuppgifter endast för att för att uppfylla våra skyldigheter gentemot dig som kund. Vi följer personuppgiftslagen (1998:204) (PUL).

När du gör ett köp samtycker du till att vi kan komma åt dina personuppgifter. Du har rätt att bli informerad om behandlingen av dina personuppgifter. Du kan alltid begära ändringar i dina uppgifter i vårt system eller att ta bort din information.

Ändringar i denna integritetspolicy och kontaktinformation

Vi vidareutvecklar våra webbplats regelbundet och det kan hända att ändringar i integritetsmeddelanden blir nödvändiga. Vi rekommenderar därför att ni läser igenom vår integritetspolicy då och då.

Har du frågor gällande uppgiftsskydd samt dina rättigheter så kan du kontakta oss på kontakt@igift.se

Hur skyddar iGift mina data?Dina personuppgifter överförs hos oss säkert i krypterad form. Detta gäller för din beställning och även för kundens inloggning. Vi använder därvid krypteringssystemet SSL (Secure Socket Layer).

Information om sidor på sociala media
Nudyy använder sig av socialmedia sidor, de sociala nätverken består av Facebook och Instagram. Vi publicerar och delar innehåll, utbud och produktrekommendationer regelbundet på dessa sidor. Operatörerna bakom de sociala nätverken registrerar ditt användningsmönster med hjälp av cookies och liknande teknologier varje gång som våra sidor på Facebook- eller Instagram-webbplatser besöks.

Klarna
För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ kommer vi att överlämna vissa av dina personliga uppgifter, till exempel kontakt- och beställningsuppgifter, till Klarna för att Klarna ska kunna bedöma om du uppfyller deras krav för deras betalningsalternativ och skräddarsyr ett betalningsalternativ för dig.

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med tillämplig lag om dataskydd och i enlighet med informationen i Klarnas sekretesspolicy.

 

 

Alltid låga priser

Vi köper märkesvarorna där de är billigast så att vi kan sälja dem till dig till ett fast, lågt pris.

Snabba leveranser

Leveranstid på varor som finns i lager är 1-3 arbetsdagar från det att vi har mottagit din beställning.

Kundtjänst dygnet runt

Hos oss får du personlig service dygnet runt alla dagar.